Moguće opcije

2.680,00 RSD
Ex Tax: 2.680,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

100% Plant Protein, Scitec Nutrition

100% PROTEIN OD GRAŠKA


Proteini graška je među prvim biljnim proteinima u pogledu nutritivne vrednosti. Prema naučnim istraživanjima esencijalni aminokiselinski profil ga čini idealnim za ljudsku upotrebu. Pojava specijalnih aminokiselina važnih za sportsku ishranu je izuzetna. Sa sjajnim Glutaminom, Lizinom i BCAA sadržajem može se uporediti čak sa proteinom surutke, dok sadrži mnogo veće količine Arginina od surutke! Digestivno zadržavanje proteina graška  je veoma visoko, istraživanje je pokazalo stopu digestibilnosti od oko 98%. Dodatno, ovaj protein efikasno smanjuje glad njegovom sporom digestijom i direktnim dejstvom na faktore sitosti. 

100% Plant Protein je zasnovan na jednom od najboljih, izuzetno čistih prirodnih sirovina: belgijski Pisane® protein graška je izolat lokalno uzgajanog žutog graška. U potpunosti je prirodan i bez GMO-a (Genetski modifikovan organizam), a sadrži skoro 90% proteina! Ekstrakcija se zasniva na jedinstvenom vodenom postupku bez upotrebe organskih rastvarača ili heksana. Bez potrebe za azotnim đubrivom ili navodnjavanjem, sa ekološke strane grašak je veoma „zelen“ i zato što se uzgaja lokalno emisija ugljen dioksida je niska.

Ne mogu svi tolerisati proteine iz životinjskih izvora, naročito mlečne proteine. Za njih naš 100% Plant Protein predstavlja rešenje. Međutim, iako Vam proteini iz životinja ne predstavljaju problem ova formula proteina graška može biti dobar dodatak. Preporučuje se promena izvora proteina na redovnoj bazi (npr. jedne nedelje surutka, druge grašak, itd.)

Kremast i sladak, možete napraviti ukusno piće sa 100% prahom Plant Protein, ovaj ukus i osećaj u ustima je neverovatan! Obezbeđujući 21 gram visoko kvalitetnog proteina po porciji, ovo je sjajan podizač energije pre treninga i šejk za oporavak mišića nakon treninga.

Protein u ovom proizvodu doprinosi rastu i održavanju mišićne mase, kao i održavanju normalnih kostiju!Upotreba: Pomešajte 1 porciju (30 g) sa 300 ml vode. Najbolje je koristiti nakon treninga.

Broj porcija u pakovanju
Broj porcija u pakovanju 30
Cena po gramu proteina
Cena po gramu proteina 4.25
Kategorije za akcije
Kategorije Proteini
Količina proteina po porciji
Količina proteina po porciji 21
Pakovanje
Pakovanje 500-999g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!