5.360,00 RSD
Ex Tax: 5.360,00 RSD

Količina

Proizvođač: Universal Nutrition
Tip: Kosti i zglobovi


Naručite ovaj proizvod preko sajta kao registrovani korisnik i mi Vam vraćamo 428 RSD prilikom sledeće kupovine!
VIŠE DETALJA


Raspoloživost: Na lageru

Animal Flex, Universal Nutrition

„Animal Flex” je dodatak ishrani namenjen jačanju skeleta i zaštiti zglobova, tetiva i ligamenata koji su tokom treninga izloženi velikim opterećenjima. Posebno se preporučuje bodibilderima i dizačima velikih težina (eng. powerlifting), ali i onima koji imaju problema sa povredama koštano-vezivnog sistema.

„Animal Flex” sprečava povrede zglobova, povećava njihovu pokretljivost i izdržljivost i pruža pravu podršku revitalizaciji hrskavica. Ključni elementi za to su glukozamin i hondroitin, koji održavaju stabilnost zglobova, krvnih sudova i ligamenata. Zglobovi su najvećem opterećenju izloženi tokom intenzivnih treninga, priprema za takmičenje i samog tamičenja, tada se najviše troše, te povećan unos glukozamina sprečava povrede, a ukoliko dođe do njih sprečava bolove i ukočenost a povećava pokretljivost zgloba.

Osim toga, „Animal Flex” obogaćen je vitaminima i mineralima (vitamini C i E, mangan, selen) koji pospešuju opšte zdravlje zglobova i vezivnog tkiva. Zahvaljujući tome, ovo je efikasan dodatak ishrani koji ne samo da štiti zdrave zglobove, hrskavice, ligamente, vezivno tkivo i tetive, već pospešuje njihov oporavak ukoliko dođe do povrede.

  • sadrži moćan kompleks za zglobove (eng. joint connstruction complex) koji obnavlja vezivno tkiv
  • obogaćen kompleksom za podršku zglobovima (eng. joint support complex) koji sanira i smanjuje bolove
  • bogat kompleksom za podmazivanje zglobova (eng. joint lubrication complex) koji pomaže pokretljivost zglobovaUpotreba: uzeti jedan paketić dnevno, na prazan stomak ili sa obrokom.

Kategorije za akcije
Kategorije Kosti i zglobovi
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Tablete

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati