Moguće opcije

3.530,00 RSD
Ex Tax: 3.530,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Pre-workout
Raspoloživost: Na lageru

Attack 2.0, Scitec Nutrition

Da bi mišići tokom treninga mogli postići najbolju definiciju, potrebno je pre treninga snabdeti ih pravim preparatima. Jedan od njih je „Attack 2,0”, koji povećava zapreminu mišićnih ćelija i daje im masu, snagu i energiju.

„Attack 2,0” je kompleks kreatina i taurina, čije je delovanje višestruko. Ne samo da obezbeđuju bolju apsorpciju i metabolizam hranljivih sastojaka, već na organizam deluju „insulinski”, tj. pospešuju prenos nutrijenata u ćelije, dajući im volumen i snagu, povećavajući protok krvi, čime se direktno ubrzava metabolizam a do izražaja dolazi napumpanost mišića.

Jedan od sastojaka ovog preparata je i citrulin malat, koji organizmu obezbeđuje dodatnu energiju tokom treninga, uklanja nusprodukte vežbanja, mlečnu kiselinu i amonijak, i pospešuje oporavak tela nakon treninga pomoću adenozin-trifosfata i fosfokreatina.

  • Bolja mišićna pumpa tokom treninga
  • Kompleks kreatina i taurina
  • Formula sa poboljšanim kreatinom i NO reaktorom za efikasnije lučenje insulina
  • Povećava zapreminu mišićnih ćelija, dajući im masu, energiju i snagu
  • Poboljšava metabolizam hranljivih sastojaka u organizmu
  • Organizmu obezbeđuje energiju i uklanja nusprodukte vežbanja (mlečnu kiselinu i amonijak)Upotreba: Razmutiti jednu porciju (10 g) u pola litre hladne vode. Jedna porcija se konzumira pre treninga.

Uz upotrebu ovog preparata preporučljivo je konzumirati veće količine vode tokom dana (dodatne 2-3 čaše na preporučene 2 litre vode dnevno).

Kategorije za akcije
Kategorije Pre-workout
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati