Moguće opcije

2.800,00 RSD 3.800,00 RSD
Ex Tax: 2.800,00 RSD

Količina

Proizvođač: Ultimate Nutrition
Tip: Aminokiseline
Raspoloživost: Na lageru

BCAA Powder 12,000, Ultimate Nutrition

Tokom dugotrajnog i produženog vežbanja, mišići koriste velike količine aminokiselina kao izvor energije. Telo preferira upotrebu BCAA-a za energiju, jer one lako zamenjuju glukozu u putevima proizvodnje energije. Pošto mišići počinju da koriste BCAA, količina ovih aminokiselina se smanjuje, što dozvoljava triptofanu da uđe u mozak, izazivajući zamor. Istraživanja pokazuju da suplementacija aminokiselinama račvastog lanca može sprečiti centralni zamor čvrstom regulacijom količine triptofana. Pokazano je da korišćenje suplemenata pre i tokom vežbe pomaže u poboljšanju performansi.

U aminokiseline račvastog lanca spadaju leucin, izoleucin i valin. Ove aminokiseline su potrebne za održavanje mišićnog tkiva tokom fizičkog stresa i intenzivne vežbe. Iz perspektive sportista, BCAA funkcionišu kao anabolički agensi i izazivaju štednju, što omogućava telu da koristi masti, a ne mišiće.

Kod sportista, potrebe za hranljivim materijama često se povećavaju brže od potreba za kalorijama. Ultimate Nutrition je posvećen pružanju najboljih proizvoda sportistima,  koji će precizno ispuniti njihove potrebe. Ultimate Nutrition 100% kristalni BCAA 12000 prah jedan je od proizvoda namenjenih povećanju izdržljivosti, produžavanju vremena zamora i poboljšanju performansi.Upotreba: Jednu dozirnu mericu pomešati u 3.5dl vode ili svog omiljenog napitka i konzumirati neposredno posle treninga. Takođe po želji i/ili potrebama možete konzumirati ovaj preparat rastvoren u vodi tokom treninga.

Kategorije za akcije
Kategorije Aminokiseline
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje Do 499g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati