Moguće opcije

Rok upotrebe 09/2018
3.270,00 RSD 3.990,00 RSD
Ex Tax: 3.270,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Aminokiseline
Raspoloživost: Na lageru

BCAA Xpress, Scitec Nutrition

BCAA XPRESS izgrađen je od Leucina, Izoleucina i Valina u odnosu 2:1:1. Zbog zrnasto-tečne forme, navedeni aminokiseline lakše je apsorbovati u vidu tečnosti a ne tablete. Takođe, zbog tečne forme, navedeni tip aminokiseline pogodan je za konzumaciju tokom treninga. 

Aminokiseline tipa razgranatog lanca (BCAA) predstavljaju značajnu grupu esencijalnih aminokiselina kojoj pripadaju Leucin, Izoleucin i Valin. BCCA ulaze u red devet esencijalnih aminokiselina koje organizam ne može samostalno sintetisati, zbog čega jedini izvor esencijalnih aminokiselina predstavljaju svakodnevne prehrambene namirnice ili suplementi ishrani.

Sa druge strane, BCAA čine 35% esencijalnih aminokiselina u proteinima mišića. Leucin, izoleucin i valin predstavljaju nezaobilazne aminokiseline koje je moguće obezbediti unošenjem miksa dijetetskih proteina različitog porekla.

Vrhunski naučni rezultati ukazuju na to da BCCA predstavlja jednu od najvažnijih aminokiselina, što se objašnjavam direktnim uticajem navedene aminokiseline razgranatog lanca na stimulaciju sinteze skeletno - mišićnih proteina. Visoki nivoi leucina u telu predstavljaju signal anaboličkog stanja. Leucin omogućava oporavak istovremeno štiteći mišićna tkiva od propadanja (antianabolički efekat). Korisnost leucina dokazana je čak i u slučajevima kada je ukupan unos dijetetskih proteina nizak, kao i u slučajevima kombinovanja sa brzo svarljivim proteinskim šejkovima.

BCAA Xpress takođe može biti koristan dodatak prilikom držanja dijete koji će sprečiti slabljenje mišića.

  • snažno anaboličko dejstvo
  • antikataboličko dejstvo
  • brži oporavakUpotreba:  Pomešati 7g (jedan dozer) sa najmanje 2,5 dl vašeg omiljenog napitka, koristiti pre, tokom i/ili posle treninga i/ili u bilo koje drugo vreme. Da bi se obezbedilo što bolje rastvaranje, ostaviti da malo odstoji. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Kategorije za akcije
Kategorije Aminokiseline
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati