Rok upotrebe 05/18
490,00 RSD 990,00 RSD
Ex Tax: 490,00 RSD

Količina

Proizvođač: Natrol
Tip: Vitamini i minerali
Raspoloživost: Na lageru

Opis Natrol Cholesterol Balance, 60 tableta

Usled nepravilne ishrane preko 50 % stanovnika razvijenih država pati od povišenog holesterola (iznad 240mg/dl) koji je bitan faktor rizika u obolenju krvnih sudova i srčanog mišića. Svakako, zdrava ishrana bogata dijetalnim vlaknima je na vodećem mestu u normalizaciji nivoa štetnog LDL holesterola.

Nivo holesterola nije dobar ni kad je iznad ni kad je ispod normalne granice već ga treba držati u granicama normale. U ovome Vam može pomoći proizvod Cholesterol Balance, naravno uz pravilnu ishranu i umerenu fizičku aktivnost.

Proizvod je na bazi koncentrata fitosterola i citrus pektina (pektini otežavaju apsorpciju masti). Fitosteroli imaju istu hemijsku strukturu kao holesterol. Kod apsorpcije hrane fitosteroli imitiraju štetni holesterol i tako otežavaju njegov ulazak u naš organizam. Preparat može da se koristi u toku niskokalorične dijete, jer fitosteroli se ponašaju u organizmu kao holesterol, što znači da jetra, testisi i kora nadbubrežne žlezde mogu da ga koriste kao sirovinu za proizvodnju hormona.

Fitosteroli se koriste i u lečenju uvećane prostate (prostate hypertrophy). Oni smanjuju bol, gorući osećaj i normalizuju pražnjenje mokraćne bešike.

  • Sa koncentratom fitosterola i citrus pektina
  • Za održanje zdravog nivoa holesterola koji je već doveden u normalnu vrednostUpotreba:  2 tablete pre svakog obroka 3 puta dnevno.

Kategorije za akcije
Kategorije Vitamini i minerali
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Tablete

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati