Rok upotrebe 11/2018
2.060,00 RSD 2.480,00 RSD
Ex Tax: 2.060,00 RSD

Količina

Proizvođač: Natrol
Tip: Vitamini i minerali
Raspoloživost: Na lageru

CoQ-10 100 mg, proizvođača Natrol, pakovanje: teglica sa 30 kapsula

Koenzim Q10 u ljudskom telu učestvuje u prenosu energije. To je lipossolubilna (rastvoriva u mastima) esencijalna supstanca slična vitaminima. Koenzim Q10 u najvećim količinama nalazi se usrcu, jetri, bubrezima i pankresu. Tu omogućava sintezu energije, i od toga zavisi sposobnost organa da neometano funkcionišu. Starenjem telo gubi do 80% sposobnosti proizvodnje optimalnih količina koenzima Q10Na to utiču izloženost stresu, jednolična ishrana, bolesti i infekcije, alii duži životni vek. Zbog toga se preporučuje suplementacija kroz ishranu svimakoji brinu o svom zdravlju i žele da održe svoje telo vitalnim i zdravim.

CoQ10 (koenzim ku-10) danas se često koristi u lečenju sindroma hroničnog umora nepoznatog porekla, jer ga neizaziva fizički napor i jer ne nestaje ni nakon odmaranja organizma. Ispavna suplementacija koenzimom Q10 omogućuje odgovarajuću sintezu adenozin-trifosfata(ATP), a time i stvaranje optimalne količine energije potrebne organizmu.

Redovno unošenje CoQ10 preporučuje se i u tretmanu srčanih oboljenja, jer pospešuje zdravlje srca, povećava fizičku sposobnost i poboljšava kvalitet života.

Najbolje rezultate suplementacija koenzimom Q10 daje kod sportista koji su svakodnevno izloženi teškim i napornim treninzima, a ima i vrlo pozitivno dejstvo u lečenju sindroma hroničnog umora.

Osobine:

  • pozitivno dejstvo na zdravlje srca
  • važna uloga u energetskom metabolizmu ćelija
  • moćan prirodni antioksidant
  • svaka kapsula sadrži 100 mg koenzima Q10Upotreba:  1 kapsula dnevno uz obrok.

Kategorije za akcije
Kategorije Vitamini i minerali
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati