2.690,00 RSD
Ex Tax: 2.690,00 RSD

Količina

Proizvođač: Labrada
Tip: Kreatin
Raspoloživost: Na lageru

CreaLean Powder, Labrada

CreaLean 100%-ni čisti kreatin sadrži samo farmaceutski proveren nivo kreatin monohidrata. Istraživanja pokazuju da oralna konzumacija kreatina u nekoliko dnevnih doza, značajno utiče na uvećavane nivoa kreatinskih zaliha u mišićima, što rezultira dobijanje telesne mase bez masnoća. 

Kreatinski suplementi takođe mogu uticati na povećanje okretnosti mišića, smanjivanje amonijum plazme, te pomoći u održanju visokog nivoa fosfokreatina, što će rezultirati povećanjem intenziteta treninga tokom dužeg vremenskog perioda.

Sa CreaLean  možete biti uvereni u kvalitet. Čistoća i snaga CreaLean testirani su u nezavisnoj laboratoriji, kao što je slučaj sa svim Labrada proizvodima. Prilikom ispitivanja nisu uočeni beskorisni fileri ili drugi sumnjivi sastojci u Labrada suplementima – utvrđeno je prisustvo isključivo proverenih sastojaka koji će vam pomoći da lepše izgledate i da se bolje osećate!

  • Povećava mišićnu masu mez masnoća
  • Omogućava produžavanje perioda treninga
  • Sadrži samo farmaceutski atestirani kreatin monohidrat
  • Omogućava regeneraciju i oporavak mišića
Upotreba: kada ste vežbate - 5 gr pre i 5 gr posle treninga, u dane odmora 5 gr ujutru i 5 gr popodne. Popiti sa malo vode, soka. U toku dana piti 2-5 l vode.


Kategorije za akcije
Kategorije Kreatini
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje 500-999g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati