Moguće opcije

1.110,00 RSD
Ex Tax: 1.110,00 RSD

Količina

Tip: Kreatin
Raspoloživost: Na lageru

100% Creatine Monohydrate, BioTech USA

Kreatin može povećati vaše performanse tokom kratkotrajnih fizičkih aktivnosti visokog intenziteta. Pozitivan efekat postiže se dnevnim unosom 3 g kreatina. 100% kreatin monohidrata pripremljeno je sa čistim farmaceutskim kreatinom u zrnastoj formi. Budući da je bez ukusa, pogodan je za mešanje sa drugim suplementima poput onih za dobijanje težine i proteinskim šejkovima. Kao i svi BioTech USA proizvodi, 100% kreatin monohidrat je bezbedan, pažljivo odabrani nutrijent.

Nedavno sprovedena istraživanja vezano za sportske i muskulatorne performanse pokazala su da kreatin monohidrat povećava ponavljanja benč presa, utičući na povećanje broja ponavljanja za 70% benč pres, istovremeno unapređujući performanse snage. Ciklus snage održava se ponavljanjem od 10 sesija u trajanju od 60 sekundi.  Navedeni ciklusi sprećavaju pojavu iscrpljenosti. Takođe, može dovesti do poboljšanja sposobnosti ponavljanja maksimalnih skokova, ali i pomoći atletičarima u trkama od 300 metara i 1000 metara.

100% kreatin monohidrat vam može pomoći da izvučete svoj maksimum tokom svakog vida  treninga.


,


Upotreba:  Uzimati 1 kašičicu (5g) dnevno sa 500 ml vode. Tokom dana piti najmanje još 2 l vode. Pripremati neposredno pre konzumiranja.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati