1.480,00 RSD
Ex Tax: 1.480,00 RSD

Količina

Proizvođač: Natrol
Tip: Vitamini i minerali
Raspoloživost: Na lageru

Opis Natrol Digest Support, 60 kapsula

Enzimi se nalaze uglavnom u organima za varenje i proteinskog su porekla. Oni služe za razgradnju (varenje) unete hrane, znači oslobađaju materije koje su neophodne za energiju, izgradnju ili zdravlje našeg tela. Nedostatak ili manjak nekog enzima u sistemu znači niži procenat iskorišćenosti unete hrane. Ne samo da naš organizam dobija manje vrednih supstanci nego ceo tok varenja ide otežano i stvaraju se gasovi neprijatnog mirisa. Ovo nemenovno uzrokuje pad imunog sistema i opšteg stanja organizma.

Digest Support preparat sadrži ceo asortiman enzima za varenje proteina, masti, ugljenih hidrata i jedan tzv. HemiSEB kompleks koji deluje kao antigas supstanca.

Svaka osoba poseduje određenu koncentraciju enzima u probavi što znači i određenu količinu svarljivosti hrane u jedinici vremena. Sportisti koji žele da povećaju unos proteina ili drugih hranljivih supstanci moraju uneti enzime u vidu suplemenata pošto organizam neće stići da iskoristi svu unetu hranu i jednostavno hrana će proći nesvarena kroz probavni trakt.

  • kompleks enzima za bolju razgradnju unete hrane
  • HemiSeb kompleks - deluje kao antigas supstancaUpotreba:  uzimati 2 kapsule tri puta dnevno sa obrokom ili 30 minuta pre obroka. Ne sadrži mleko, jaja, veštačke boje i arome, šećer i konzervanse.

Kategorije za akcije
Kategorije Vitamini i minerali
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati