1.490,00 RSD 1.890,00 RSD
Ex Tax: 1.490,00 RSD

Količina

Proizvođač: Twinlab
Tip: Vitamini i minerali
Raspoloživost: Na lageru

DLPA 500 mg, Twinlab

DLPA je aminokiselinski kompleks D- i L-fenilalanina. Fenilalanin je esencijalna aminokiselina koja u organizam može dospeti jedino kroz ishranu ili dodatke ishrani. Nalazi se u mesu i mlečnim proizvodima, nešto manje i u pšeničnim i ovsenim klicama.

Fenilalanin pospešuje funkciju štitne žlezde i smanjuje depresivnost i povećava sintezu melanina. Da bi se fenilalanin ispravno obrađivao u organizmu, potrebna je optimalna količina minerala i vitamina, među kojima su neophodni gvožđe, bakar, B6 i B3.

Fenilalanin ima sposobnost da normalizuje nivo endorfina, čime se eliminiše bol. Akođe istovremeno može da spreči hronične bolove bez ometanja reakcije na kratkotrajne i oštre bolove poput posekotina, udaraca i opekotina. Za razliku od lekova, dejstvo počinje posle 3-4 dana ili više nedelja. U zavisnosti od individualnih potreba, nekima je dovoljno da ga uzimaju tokom samo jedne nedelje u mesecu, a drugima je potrebna stalna terapija.

  • pospešuje zdravlje nervnog sistema i funkcije štitne žlezde
  • umanjuje depresivnost
  • poboljšava simptome multiple skleroze i Parkinsonove bolesti
  • suzbijanjem apetita utiče na reguliše telesne težine
  • podsticanjem apetita koristi se u tretmanu anoreksije
  • ublažava bolove kod povreda, nakon operacija i neuralgija, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, bolova u krstima, migrena, mišićnim i ekstremitetnim grčevima
  • pogodan za osobe sklone alergijskim reakcijama


Upotreba: 1 kapsula dnevno.

Kategorije za akcije
Kategorije Vitamini i minerali
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati