Moguće opcije

1.890,00 RSD
Ex Tax: 1.890,00 RSD

Količina

Proizvođač: Dymatize Nutrition
Tip: Sagorevači masti
Raspoloživost: Na lageru

L-Carnitine Liquid, Dymatize

Dymatize tečni L-Karnitin sa neverovatnim ukusom ne sadrži šećer i kalorije, a svaka porcija sadrži 1,100 mg  L-Karnitin-a.

L-Karnitin je aminokiselina poznata po podsticanju rasta i razvoja, sagorevanju masti, povećanju energije i poboljšanju otpornosti na zamor mišića. Takođe je sjajan u dijeti, jer umanjuje osećaj gladi i slabosti.

L-Karnitin igra ključnu metaboličku ulogu u stimulaciji gubitke težine, jer pomaže u transportu masti do mitohondrija, gde sagorevanjem prelaze u energiju.

Kliničko istraživanje je pokazalo da L-Karnitin podržava  sportske performanse i izdržljivost. Kroz veće oslanjanje na masti za energiju, telo smanjuje trošenje mišićnog glikogena. Ovo, u kombinaciji sa smanjenjem nagomilavanja mlečne kiseline u mišićima, može produžiti kapacitet vežbanja pre zamora.

Tečni L-Karnitin u bočici sa 31. porcijom je najprikladniji i najukusniji način da dobijete Vaš čist L-Karnitin. Bez obzira da li ga koristite za zdravlje Vašeg srca, izdržljivost ili gubitak masti, možete biti sigurni da sa L-Karnitiom iz Dymatize dobijate kvalitet i vrednost!

  • Pospešuje razgradnju masti i njihovo pretvaranje u energiju
  • Posebno delotvoran pre aerobnog (kardio) treninga
  • U tečnoj formi za bržu apsorpcijuUpotreba: uzeti jednu supenu kašiku (15 ml) do dva puta dnevno. Može se mešati sa vodom ili sokom. Pre upotrebe promućkati.

Kategorije za akcije
Kategorije Sagorevači masti
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Liquid

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!