100% garancija originalnosti

Za svoje telo želite najbolje. Tu nema kompromisa. Hoćete da znate šta u njega unosite i da li je to što koristite najvišeg kvaliteta. Samo tako možete postići rezultate kakve želite i imati zdravo, jako i očuvano telo.Sertifikovani proizvodi

Fitway vam nudi isključivo sertifikovane proizvode direktno od renomiranih proizvođača ili zvaničnih zastupnika ovlašćenih od strane proizvođača. Na taj način kupujete kvalitet sa garancijom.

Za svaki proizvod koji kupite u Fitway-u imate potvrdu da je originalan, da je prošao sve neophodne zdravstvene i sanitarne provere, kao i deklaraciju o sastavu i sadržaju.

Jednostavno znate šta kupujete i šta koristite.


Izdajemo račun

Uz svaki kupljeni proizvod u Fitway online prodavnici dobijate račun. Naša roba ima svu neophodnu dokumentaciju i prošla je sve stroge kontrole prilikom ulaska u Srbiju.

Kompanija Fitway deo je poreskog sistema Republike Srbije i naše poslovanje je potpuno transparentno. Cene svih proizvoda su sa uračunatim PDV-om.


Budite sigurni u to što kupujete

Zašto da rizikujete sa neproverenim dobavljačima sa Facebook koji nemaju dokumentaciju i ne izdaju račun, kada možete dobiti 100% proverene proizvode po pristupačnim cenama? Za robu koja nema neophodnu dokumentaciju, niko vam ne garantuje, a vi ne znate šta uzimate. 

Posledice mogu biti različite od nedelovanja suplementa do opasnosti po vaše zdravlje. Ako pazite šta sipate u svoj auto, zašto ne biste pazili šta sipate u svoje telo?

Ono što vam Fitway nudi je

  • 100% originalno od najkvalitetnijih proizvođača
  • 100% provereno od nadležnih zdravstvenih i sanitarnih institucija
  • 100% kvalitetno

I imamo dokumentaciju koja sve to potvrđuje!

Vaše zdravlje nema cenu!