Moguće opcije

2.200,00 RSD 2.990,00 RSD
Ex Tax: 2.200,00 RSD

Količina

Tip: Glutamin
Raspoloživost: Na lageru

Gluta Pure, Ultimate Nutrition

Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u telu, koja čini više od 60% količine slobodnih aminokiselina u skeletnim mišićima i više od 20% ukupnih aminokiselina u cirkulaciji. Tokom stresnih situacija (npr. vežbi dizanja velikog tereta) telo može izgubiti veliku količinu glutamina. Gubitak glutamina tokom vežbanja može biti signal za katabolizam proteina (razgradnju mišića). Pokazano je da suplementacija glutaminom sprečava gubitak telesne mase kroz pozitivnu ulogu glutamina u sintezi proteina i njegovo potencijalno anaboličko delovanje. Kada se nivo glutamina u mišićima obnovi kroz pozitivni balans azota, izgradnja mišića može se vratiti na normalni nivo.

Suplementacija L-glutaminom može pomoći u smanjivanju bola u mišićima i rekonstrukciji mišićnog tkiva.

GlutaPure® je najfiniji L-glutaminski suplement koji je danas dostupan na tržištu. Pošto je L-glutamin neophodan za održavanje mišićne mase i podsticanje rasta, izuzetno je cenjen među sportistima, zbog njegove efikasnosti.

Upotreba: Najmanje po 5 grama 2-4 puta dnevno, rastvoreno u čaši vode ili soka. Jednu dozu obavezno uzeti odmah posle treninga.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati