2.290,00 RSD
Ex Tax: 2.290,00 RSD

Količina

Proizvođač: Universal Nutrition
Tip: Glutamin
Raspoloživost: Na lageru

Glutamine, Universal Nutrition

Glutamin Prah Universal Nutrition – Ubrzava sintezu proteina za mišićni rast i oporavak!

Glutamin je jedna od najprilagodljivijih aminokiselina i jedna od glavnih aminokiselina koje koriste profesionalni  sportisti. Među brojne funkcije glutamina spada uklanjanje viška amonijaka, regulacija sinteze proteina i degradacije proteina, regulacija ćelijske hidratacije, stimulacija proizvodnje hormona rasta, održavanje kiselo – bazne ravnoteže, pojačavanje imunskog sistema, a on predstavlja i izvor azota, izvor energije i povećava proizvodnju glikogena u jetri.

U osnovi, glutamin je kako anabolički, tako i anti – katabolički. Glutamin čini 60% od ukupnih slobodnih aminokiselina u telu i 20% ukupnih aminokiselina u cirkulaciji. Za razliku od ostalih aminokiselina, glutamin ima dva atoma azota. Zbog ovog dodatnog atoma azota, glutamin se naziva i prenosilac azota.  Glutamin prenosi azot tamo gde je telu najviše potreban.

Ovaj preparat namenjen je bodibilderima koji žele da ubrzaju oporavak suplementacijom L-glutaminom u čistom, praškastom obliku.Upotreba: promešati 1 kašičicu (5g) glutamina u jednoj čaši vode ili soka. Uzimati nakon treninga i/ili pred spavanje.

Kategorije za akcije
Kategorije Aminokiseline
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje Do 499g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati