Moguće opcije

2.950,00 RSD 3.800,00 RSD
Ex Tax: 2.950,00 RSD

Količina

Proizvođač: Ultimate Nutrition
Tip: Pre-workout
Raspoloživost: Na lageru

Horse Power X, Ultimate Nutrition

Horse Power X predstavlja obnovljeni proizvod na tržištu, naslednika inovativnog pred-trening suplementa Ultimate Nutrition Horse Power, uspešno predstavljenog 2006. godine.

Od tada, Ultimate Nutrition je sveobuhvatno proverio i primenio najnovija saznanja u prehrambenoj nauci kako bi formulisao jedan od najnaprednijih pred-trening suplemenata koji su na raspolaganju bodibilderima i zaljubljenicima u fitnes. Dok su mnogi pred-trening suplementi razvijeni sa ciljem da tržište pridobiju cenom, Horse Power X je osmišljen sa idejom spajanja najsavremenije nauke sa  kvalitetnim sastojcima koji su izdržali test vremena.

Ova snažna kombinacija 11 vrhunskih pojačavača poboljšava vaše snabdevanje energijom tokom vežbanja, uz maksimalni dobitak i bez zaustavljanja. Predvodnik je TORABOLIC™, specijalizovani ekstrakt piskavice. Pokazano je da 500 mg TORABOLIC-a (koga čini trigimanoza standardizovana do 70%) u kombinaciji sa treningom snage značajno povećava mišićnu masu za oko 2,3 kg i snagu za oko 38,5 kg u toku osam nedelja, u poređenju sa vežbanjem bez suplementacije (povećanje od 0,45 i 22 kg, redom).

Uz fantastični TORABOLIC™, još deset ključnih sastojaka čine dobitnu formulu Horse Power® X:

  • Beta-alanin (3.2 g) podiže nivoe karnozina u mišićnom tkivu, čime se poboljšava snaga i puferisanje mlečne kiseline, radi maksimalnog povećanja broja ponavljanja do otkazivanja mišića
  • Kreatin monohidrat (3,5 g), najproučeniji oblik kreatina, povećava snagu i masu bez masnoće povećavajući brzinu obnavljanja ATP-a, glavnog izvora energije u telu
  • L-citrulin (3,0 g) povećava prokrvljenost, snagu i aerobnu proizvodnju energije tokom visoko intenzivnih treninga, a smanjuje bolove u mišićima
  • Capsimax ™ (100 mg) povećava intenzitet hranom indukovane termogeneze, čime pretvara višak kalorija u toplotu
  • Razberi-K® (200 mg) podržava termogenezu uzrokovanu dijetom i proizvodnju energije
  • Anhidrovan kofein (250 mg) povećava budnost i fokus; 250 mg je približno ekvivalentno količini kofeina u 15 unci kafe (425 g kafe)
  • Niacin (50 mg) stimuliše proizvodnju energije u mišićima i podrška je zdravim zglobovima
  • L-tirozin (500 mg) podržava kognitivnu funkciju koja se obično smanjuje nakon fizičke i mentalne iscrpljenosti
  • Vitamini B6 (50 mg) i B12 (50 mcg) metabolišu proteine i masti, dok pretvaraju ugljene hidrate u šećer za energiju
Sveobuhvatna mešavina Horse Power X pojačavača preformansi, nalazi se među najkvalitetnijim dodatnim dodatcima na tržištu danas, što je rezultat jačine, ukusa i dostignuća nauke.


Upotreba: Pocetna doza je 1 merica razmucena u vodi 30 min. pre treninga. Nakon dostizanja stepena tolerancije moze se povecati doza do 3 dozirne merice pre treninga. Horse Power se uzima maksimalno 12 nedelja, a posle toga se pravi pauza od 4 nedelje.

Kategorije za akcije
Kategorije Pre-workout
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje Do 499g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati