Moguće opcije

1.490,00 RSD
Ex Tax: 1.490,00 RSD

Količina

Tip: Gainer
Raspoloživost: Na lageru

Hyper Mass 5000, BioTech USA

Kada želite da brzo i zdravo dobijete na težini, uz treninge i obaveznu redovnu i pravilnu ishranu, proizvodi za sticanje telesne mase pravo su rešenje.

Postoje dva slučaja u kojima je teško izgraditi telesnu masu. Naporni i teški treninzi često troše bitne energetske zalihe organizma koje redovna ishrana jednostavno ne može blagovremeno da nadoknadi. Drugi je brz metabolizam, zbog koga organizam uspešno troši sve kalorije koje se unesu i koje ne taloži u rezervama. Na taj način povećavaju se potrebe organizma za azotom, a zatim dolazi do razgradnje mišićnog tkiva ukoliko se on ne unosi kroz ishranu ili dodatke ishrani. To se može preduprediti uravnoteženom ishranom, sa unosom dovoljnih količna ugljenih hidrata i najkvalitetnijih proteina, kao i proizvodima za sticanje telesne mase.

Za takve vežbače na tržištu se nalaze proizvodi za sticanje telesne mase, kao što je Hyper Mass 5000. On je pravi proizvod za sve koji vredno treniraju i kojima je potrebno da se unete aminokiseline brzo apsorbuju. Ovaj proizvod preporučuje se i onima koji teško stiču težinu, što se javlja kao posledica malog kalorijskog unosa ili brzog metabolizma.


  • visoka koncentracija ugljenih hidrata (maltodekstrin (iz kukuruza), dekstroza, fruktoza, amilopektinski (voštani) kukuruzni skrob, palatinoza-izomaltuloza)
  • više od 20 % proteinskog sadržaja
  • pospešuje povećanje mišićne mase i telesne težine
  • sadrži kreatin
  • omogućava brži oporavak organizma nakon zahtevnih treningaUpotreba:  1 mericu (oko 65 g) praha rastvoriti u 450 ml obranog mleka ili vode. Konzumirati između obroka, 2 puta dnevno. U danima treninga, popiti jednu porciju odmah nakon treninga.

Napomena: Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati