Moguće opcije

4.130,00 RSD 5.300,00 RSD
Ex Tax: 4.130,00 RSD

Količina

Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

ISO Sensation 93, Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition vam sa ponosom predstavlja Iso Sensation 93, koji sadrži 100% IsoChill® Izolat Proteina Surutke. IsoChill® je funkcionalni izolat proteina surutke, koji su dobijeni novim procesom mikro-filtriranja na ultra-niskoj temperaturi. Potpuno je balansiran sklop nedenaturisanih bioaktivnih proteina surutke, uključujući imunoglobulin (IgG), laktoferin (Lf) i glikomakropeptid (GMP). Dobija se iz slatke surutke, koja je membranski filtrovana i osušena posebnim postupkom indirektnog zagrevanja, da bi se obezbedio najviši kvalitet proizvoda.

Ova jedinstvena formula dodatno je poboljšana kolostrumom. Kolostrum se već dugo smatra najkvalitetnijom prirodnom hranom. Kolostrum dat odraslima ima značajne biološke efekte. Kako naša tela stare, proizvode manje imunoloških faktora potrebnih za održavanje optimalnog zdravlja. Dopunski kolostrum može pomoći da se njihove zalihe nadoknade.

ISO Sensation 93 takođe uključuje i glutaminski kompleks. U trenucima stresa (dizanje tegova) određeni delovi tela zahtevaju izuzetno veliku količinu glutamina, koju telo ne može da proizvede. U ovim slučajevima suplementacija glutaminom može biti od izuzetnog značaja. Intenzivni trening dovodi do  smanjenja nivoa glutamina u mišićnim ćelijama, što omogućava razgradnju mišića. Suplementacija sa L-glutaminom izaziva anti-katabolički efekat održavanjem nivoa ove aminokiseline povećanim, čuvajući na taj način mišićnu masu i poboljšavajući balans azota. U naš kompleks uključili smo oblike L-glutamina koji su najstabilniji i najlakše se apsorbuju. Budući da se lako apsorbuju i biološki su dostupni, peptidno vezani glutamin, N-acetil L-glutamin i Glutapure® brzo ulaze u mišićne ćelije, razlažu se do slobodnog glutamina i obavljaju osnovne metaboličke funkcije.

Optimizacija metabolizma insulina može podstaći proces izgradnje mišića. Naš SI kompleks obuhvata alfa-lipoinsku kiselinu, d-pinitol i 4-hidroksi-izoleucin. Ovi sastojci vrlo efektivno poboljšavaju učinak i osetljivost na insulin i imitiraju efekte insulina na mišić. Veći unos šećera iz krvi u mišić može da dovede do povećane sinteze glikogena i boljeg mišićnog rasta. Na kraju, svi oni favorizuju bolji unos kreatina, glukoze i aminokiselina i poboljšavaju oporavak mišića i rast bez prekomerne potrošnje šećera.

Najzad, naš poboljšani sistem isporuke uključuje D kompleks: mešavinu digestivnih enzima proteaze i laktaze za  poboljšanu svarljivost, osiguravajući maksimalnu apsorpciju i korišćenje hranjivih sastojaka u ovoj formuli. Ovi enzimi doprinose zdravlju digestivnog trakta i mogu povećati iskoristljivost proteina surutke. Probajte danas ukusni Iso-Sensation 93, bićete oduševljeni. Nikada se  više nećete vratiti na regularni izolat proteina surutke.Upotreba: 1 mericu rastvoriti u čaši tečnosti i konzumirati 1-4 puta dnevno, jednu porciju uzeti odmah nakon treninga.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati