Moguće opcije

6.990,00 RSD
Ex Tax: 6.990,00 RSD

Količina

Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

Iso Whey Zero, BioTech USA

Protein Iso Whey Zero jedinstven je na tržištu jer ne sadrži masti ni šećer, te organizmu obezbeđuje potrebnu količinu BCAA, esencijalnih aminokiselina i L-glutamina.

Iso Whey Zero napravljen je od najčistijeg mikrofiltriranog izolata proteina surutke. Velika biološka vrednost i veoma brza apsorpcija čine ga apsolutno jedinstvenim proizvodom. Iso Whey Zero ne sadrži zasićene masti i šećer; i nema nepotrebnih ni skrivenih sastojaka koji bi u organizmu mogli da se talože kao telesne masti, te su njegovom redovnom upotrebom brže postižu željeni rezultati treninga.

Osim toga, sadrži 20 g čistog proteina po porciji, ima visok sadržaj BCAA (aminokiselina razgranatog lanca), EAA (esencijalnih amino kiselina) i L-glutamina, koji je aminokiseline najvažnija za izgradnju čiste mišićne mase.

  • napravljen od najčistijeg mikrofiltriranog izolata proteina surutke
  • potpomaže izgradnju čiste mišićne mase i sprečava razgradnju mišića
  • bez aspartama
  • bez laktoze
  • brza apsorpcijaUpotrebaJednu porciju (25 g) razmutiti u 200 ml vode ili obranog mleka. Preporučljivo je konzumirati protein sa vodom nakon treninga, a dodatno se može uzimati u toku dana u zavisnosti od ukupnog dnevnog unosa proteina putem ishrane, najbolje ujutro ili između obroka.

Napomena: Pripremati neposredno pre konzumiranja.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati