2.390,00 RSD
Ex Tax: 2.390,00 RSD

Količina

Proizvođač: Universal Nutrition
Tip: Kosti i zglobovi
Raspoloživost: Na lageru

Jointment Sport, Universal Nutrition

Kao sportista, uvek želite da budete prvi.  Zbog toga, koristite suplemente da biste pojačali vaš učinak. Ukoliko ste pametni, takođe, koristite i suplemente koji će vašem telu pomoći da se oporavi i funkcioniše optimalno. Jedna od  najčešćih stvari koje sportisti ignorišu jeste zdravlje zglobova.

Bez obzira kojim se sportom bavite, ukoliko ste ikada patili od ozleda zglobova i ligamenata, znate kako vas one mogu sprečiti da trenirate danima, čak i nedeljama. Pomozite svom telu da se regeneriše uz preparat Jointment Sport  Universal Nutrition. Ovaj preparat je specijalno formulisan za sportiste.

Sadrži kombinaciju glukozamina i hondroitina, uz deset drugih aktivnih sastojaka, uključujući MSM i hrskavicu ajkule.

Glukozamin predstavlja osnovne gradivne blokove proteoglikana (osnovnu gradivnu supstancu hrskavice) i glikozaminoglikana (GAG). Glukozamin je intermedijer u sintezi mukopolisaharida i njegova dostupnost u hrskavici može biti ograničavajuća za proizvodnju proteoglikana.

Hondroitin i hrskavica ajkule dodati su da pojačaju efekat glukozamina. Hrskavica ajkule bogata je hondroitin sulfatom. Drugi ključni sastojci uključuju metionin, aminokiselinu koja sadrži sumpor i neophodna je za zdravlje hrskavice, kao i mangan, koji  povećava aktivnost SOD (superoksid dismutaze).Upotreba: Uzimajte šest kapsula dnevno, po dve uz svaki obrok.

Kategorije za akcije
Kategorije Kosti i zglobovi
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!