1.890,00 RSD
Ex Tax: 1.890,00 RSD

Količina

Proizvođač: Twinlab
Tip: Aminokiseline
Raspoloživost: Na lageru

L-Glutation, TwinLab

L-glutation je neesencijalna aminokiselina, prirodni antioksidant, supstanca koja kroz imunološki sistem čisti i regeneriše čitav organizam.

Glutation je aminokiselina čiji nivo u organizmu opada zbog izloženosti stresu, kao posledica bolesti, i sa starošću. Treninzi bilo koje vrste, naročito sportski i profesionalni, predstavljaju svojevrsnu vrstu stresa za organizam, bez obzira na njihovu opštu korisnost. Kako se glutation troši tokom treninga, da bi se održao nivo normalnog metabolizma i imuniteta, mora se nadoknađivati dodacima ishrani.

Sportisti često greše kad počnu treninge izgradnje mišića i telesne mase jer se usredsređuju samo na određene aspekte ishrane ili treninga smatrajući da je dovoljno izolovano raditi. Međutim, da bi se izgradila čista mišićna masa i povećali energija i izdržljivost, osim dodataka ishrani koji sadrže esencijalne i neesencijalne aminokiseline i proteine, trebalo bi konzumirati i dodatni glutation, jer on utiče i na uspostavljanje ravnoteže hormona, prenos i deponovanje aminokiselina i sintezu proteina.

 • usporava starenje
 • ojačava imunološki sistem
 • reguliše ravnotežu hormona
 • pomaže kod hroničnih upala kostiju, kardiološkog sistema i kanceroznih oboljenja
 • čisti organizam
 • štiti tkivo oštećeno uticajem duvana


  Upotreba: 1 kapsula dnevno uz obrok.

  Radi postizanja boljeg efekta, preporučuje se upotreba u kombinaciji s drugim antioksidantima, alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminima C i E.

  Kategorije za akcije
  Kategorije Aminokiseline
  Vrsta proizvoda
  Vrsta Proizvoda Kapsule

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML nije preveden!
  Može Vas zanimati