Filtriraj

 • Kategorije
  0
  1
  0
  0
  1
  1
  0
  0
  1
  0
  0
  0
  0
  1
  0
  0
  0
 • Vrsta Proizvoda
  0
 • Ukus
  0
  0
 • Price
  RSD - RSD
100% Whey Protein, 1875 g
6.690,00 RSD 6.390,00 RSD
100% Whey Protein, Labrada100% Whey Protein, Labrada predstavlja odličan izbor esencijalnih aminoki..
CreaLean Powder, 500g
2.690,00 RSD
CreaLean Powder, LabradaCreaLean 100%-ni čisti kreatin sadrži samo farmaceutski proveren ..
ElastiJoint, 384 g
4.190,00 RSD
ElastiJoint, LabradaUkoliko ste sportista koji se podvrgava težinskim treninzima, jačina zglob..
GlutaLean Powder, 500g
3.890,00 RSD
GlutaLean Powder, LabradaIntenzivne fizičke aktivnosti, visok nivo stresa ili siromašna ishran..
6.690,00 RSD 6.390,00 RSD
4.190,00 RSD
Stranica 1 do 4 od 4 (1 stranica)

Poznati brend ne znači uspešan. Ali ovo ne može da se kaže o popularnom američkom brendu sportskih suplemenata Labrada. Kompanija je započela svoj rad sa osnivanjem specijalizovanog centra za zdravu ishranu 2002. godine, a otvorio ga je uspešan sportista Lee Labrada. Uz pomoć napornog rada i ljubavi prema sportu i njegovom biznisu, ovaj čovek se potrudio da njegov centar postane lider u Americi, takođe je izdao svoju knjigu o pravilnoj ishrani i sportskim vežbama. Neverovatan uspeh je pomogao brendu da stekne svoje pratioce, a sada njegovi proizvodi pomažu sportistima širom sveta da postignu rezultate.

Prednosti sportskih suplemenata Labrada

Zašto biste verovali kompaniji Labrada Nutrition kao proizvođaču sportskih suplemenata?

 1. Proizvodi kompanije Labrada Nutrition stvarno funkcionišu, ovo je dokazano i laboratorijskim istraživanjima i samim sportistima u praksi. Naši suplementi će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

 2. Svi proizvodi kompanije Labrada Nutrition se testiraju u nezavisnim laboratorijama kako bi potvrdili najviši kvalitet brenda.

 3. Proizvodi kompanije Labrada Nutrition proizvode se u obektima sertifikovanim od strane Uprave za hranu i lekove (FDA). Oni ne sadrže anaboličke steroide ili prohormone, tako da sportisti mogu bezbedno uzimati ove sportske suplemente i dodatke bez straha da budu uhvaćeni u upotrebi ilegalnih preparata tokom takmičenja koje zahtevaju doping test.

Stoga nije iznenađujuće što sportisti i bodibilderi imaju poverenja u kompaniju Labrada Nutrition.

Asortiman brenda Labrada

Sportski suplementi Labrada Nutrition ne samo da funkcionišu, već zadovoljavaju stroge standarde brenda i pružaju vam sigurnost u tome da uzimate "čiste" sportske suplemente bez zabranjenih sastojaka. Svi proizvodi brenda su najproučeniji na tržištu. Štaviše, proizvodi iz serije Lean Body su u proteklih nekoliko godina dobili brojne nagrade na profesionalnim i potrošačkim izložbama.

Danas Labrada uključuje:

Takođe u asortimanu brenda postoji čitav niz dodataka i kompleksa za početnike i iskusne sportiste.

Kupovina sportskih suplemenata Labrada u Srbiji

Možete ostvariti kupovinu iz širokog asortimana sportskih suplemenata Labrada u internet prodavnici FitWay. Ovde ćete pronaći visoko kvalitetne proteine, aminokiseline, sportske komplekse i druge proizvode američkog proizvođača.

Sva pitanja o izboru i kupovini sportskih suplemenata u našoj prodavnici možete rešiti uz pomoć naših konsultanata. Možete dobiti svoju narudžbinu na način pogodan za vas u Beogradu, takođe postoji mogućnost dostave širom cele zemlje. A kompanija Labrada Nutrition zajedno sa našom internet prodavnicom uvek će čuvati vaše interese.