Moguće opcije

1.478,00 RSD
Ex Tax: 1.478,00 RSD

Količina

Tip: Vijače i tube
Raspoloživost: Na lageru

Latex Tube, Atleticore

Latex Tube su odlična sprava za vežbanje kod kuće, te se prave s različitim nivoima opterećenja da zadovolje potrebe različite kondicije i prilagode se individualnim zahtevima vežbača. Omogućava progresivno opterećenje kroz ceo opseg pokreta.

Upravo se najmanja opterećenja preporučuju vežbačima koji tek počinju, kako bi se obezbedilo progresivno opterećenje kroz ceo opseg pokreta i kako bi mišići vremenom mogli da se prilagode i pripreme za teže vežbe i veća opterećenja.

Vijača od lateksa proizvođača Atletikor (eng. Atleticore), najmanje težine (eng. light), pogodna je za aerobik, izvođenje različitih manje zahtevnih vežbi na fitnesu i pilatesu, za jačanje i tonus mišića.

Vijača od lateksa proizvođača Atletikor (eng. Atleticore), srednje težine (eng. medium), pogodna je za vežbe srednje težine na aerobiku, kao i za izvođenje različitih vežbi na fitnesu i pilatesu, za jačanje i tonus mišića.

Vijača od lateksa proizvođača Atletikor (eng. Atleticore), najveće težine (eng. hard), namenjena je za aerobik, izvođenje različitih vežbi na fitnesu i pilatesu, za jačanje i tonus mišića.Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati