Rok upotrebe 06/2018
1.790,00 RSD 2.990,00 RSD
Ex Tax: 1.790,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Sagorevači masti
Raspoloživost: Na lageru

Opis Scitec MA Fire Raid, 90 kapsula

Fire Aid je suplement koji se koristi pre treninga kako bi podigao vaš nivo energije, izoštrio fokus, ali i pomogao pri sagorevanju masti. Uz Fire Aid vaš put do isklesanog, mišićavog tela je znatno olakšan.

Fire Raid je stimulativni kompleks koji obuhvata čak 13 aktivnih sastojaka!

Na prvom mestu je poznati kofein, koji povećava nivo energije, drži Vas budnim i povećava koncentraciju i fokus. Zatim tu su i biljni ekstrakti poput ekstrakta gorke pomorandže Citrus Aurantium (izvor sinefrina), zeleni čaj koji je bogat izvor antioksidanata, ekstrakt biljke garsinija, tj. Garcinia Cambogia (moćni sagorevač masti, kontroliše nivo šećera u krvi i smanjuje apetit), L-tirozin (utiče na fokus, koncentraciju i rad štitne žlezde), esencijalna amino kiselina fenilalanin, alfa lipoinska kiselina (moćan antioksidant i pomaže u regulaciji nivoa šećera u krvi), hrom pikolinat (takođe pomaže održanju stabilnog nivoa glukoze u krvi), koenzim Q10 (jedan od najpoznatijih antioksidanata, štiti srce i povećava energiju), ekstrakt korena maslačka (prirodni antioksidant i diuretik), ekstrakt crvene kajen paprike (ubrzava metabolizam i smanjuje apetit), kao i ekstrakt ploda gorke tikve i ekstrakt biljke brahmi.

  • brže sagorevanje masti tokom treninga
  • povećava energiju
  • poboljšava koncentraciju
  • olakšava mršavljenjeUpotreba: uzimati jednu kapsulu dnevno, najbolje uz obrok. Posle 8-10 nedelja korišćenja napraviti pauzu u trajanju od najmanje dve nedelje.

Kategorije za akcije
Kategorije Sagorevači masti
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati