Moguće opcije

6.890,00 RSD 7.290,00 RSD
Ex Tax: 6.890,00 RSD

Količina

Proizvođač: Nutrabolics
Tip: Gainer
Raspoloživost: Na lageru

Mass Fusion, Nutrabolics


Svaki organizam je drugačiji i ima drugačije potrebe. Dok će jednoj osobi odgovarati jedan proizvod, drugoj neće. Upravo zbog toga i postoji više vrsta istih ili sličnih preparata – da zadovolje individualne potrebe svakog korisnika.

S tim na umu nastao je Nutraboliksov (eng. Nutrabolics) preparat „Mass Fusion” – kao najpotpuniji proizvod namenjen sportistima koji žele da u što kraćem periodu dobiju što veću telesnu masu.

Preparat sadrži visoku koncentraciju aminokiselina, koje su ključne za stvaranje proteina i čisti mišićni rast, bez nepotrebnih dodataka koji su čest sastojak proizvoda za sticanje telesne mase. Ovakav sklop sastojaka kontinuirano hrani mišiće do 8 sati, zahvaljujući idealnom odnosu izolata proteina surutke, koji spada u brzoapsorbujuće proteine, i micelarnog kazeina, koji se ubraza u sporoapsorbujući protein.

U zavisnosti od broja konzumiranih porcija dnevno i željene gustine napitka, praktično, veliko pakovanje od 7,25 kg obezbeđuje zalihu proteina dovoljnu za period između mesec dana i tri meseca.
Upotreba: razmutiti sadržaj 3 merice (235 g) proizvoda u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati 2 puta dnevno po 1 mericu, ujutro uz doručak i u toku dana.

Kategorije za akcije
Kategorije Gaineri
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje Više od 3kg

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati