Moguće opcije

3.650,00 RSD 4.300,00 RSD
Ex Tax: 3.650,00 RSD

Količina

Tip: Gainer
Raspoloživost: Na lageru

Muscle Juice Revolution 2600, Ultimate Nutrition

Muscle Juice Revolution 2600 Ultimate Nutrition je najnapredniji preparat za povećanje težine na tržištu.

Sadrži 56 grama proteina u ekskluživnoj Octo-PRO™ Protein mešavini, koju čini 8 ključnih proteina. Sadrži 170 grama dugo-oslobađajućih ugljenih hidrata za produžetak varenja i smanjenje nadimanja. Pored glutaminskih prekursora, svakih  1000 mg porcije glutamina sadrži L-alanil-L-glutamin. Ovaj moćni dipeptid može zaštititi mišiće od degradacijei obezbediti gorivo za vežbanje kako bi vam pomogao da odete korak dalje.

Uzmite 2 porcije dnevno sa mlekom i dobićete 2600 kalorija i 148 grama proteina, koji će vam pomoći da premašite svoje ciljeve.

Ova nova formula takođe uključuje zanimljiv novi dodatak svetu ugljenih hidrata: Karbo-lyn®. Ovaj proizvod je pripremljen sa jednim ciljem, popune zaliha ugljenih hidrata. Dizajniran je za elitne sportiste koji traže brz, lak i visoko učinkovit način za dopunu mišića dostupnim glikogenom. Ovaj high-tech ugljeni hidrat vrlo brzo prolazi kroz stomak; 80% brže od dekstroze ili šećera. Ponaša se kao pumpa koja za sobom povlači vodu, kao i hranjive materije zajedno sa njom.Upotreba: 4 merice (265 gr) rastvoriti u 0,5 litre mleka ili vode. Za maksimalan učinak uzimati jedno serviranje ujutru, a drugo posle treninga. Može se uzimati i između obroka kao užina.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati