O nama

Fitway je kompanija specijalizovana za prodaju najkvalitetnijih suplemenata i sportske opreme. Omogućavamo vam da transformišete svoje telo, lakše postignete željene rezultate, budete dugo zdravi i mladi.

Naša misija je da pomognemo svakom rekreativcu ili sportisti da transformiše svoje telo po sopstvenim željama, da pravilno brine o svom zdravlju i da očuva lepotu tela i duha kroz pravilnu ishranu i dobar trening.

Pružamo vašem telu kvalitet koji mu treba.

Online prodavnica sa najširim asortimanom i najkvalitetnijim proizvodima

Online trgovina u svetu preuzima primat u odnosu na tradicionalne načine kupovine. Njena prednost za kupce u odnosu na offline vidove kupovanja je velika. Zato i ne čudi podatak da će trgovina putem interneta biti dominantan način kupovine do 2020. godine.

Fitway misli na vaš komfor i želi da na najlakši i najjednostavniji način dođete do proizvoda koji će vam pomoći da postignete velike rezultate. Zato smo se odlučili za online vid trgovine. Ne morate se mučiti i ići u prodavnice, tražiti mesto za parking samo da biste na kraju saznali da je proizvod koji ste želeli upravo prodat. Umesto toga, iskoristite to vreme na treniranje i svoj napredak.

Kupujte i vi online.

Niski troškovi – bolji uslovi. Mi ne trošimo novac na ono što vama ne koristi. Uporedite naše troškove i troškove običnih offline prodavnica


Mesto dizajnirano po vašoj meri

Pošto smo i sami posvećeni vežbači koji se staraju o izgledu i zdravlju svog tela i vole da koriste najkvalitetnije suplemente, tražili smo mesto koje bi zadovoljilo sve potrebe aktivnih ljudi. Zato smo rešili da pokrenemo Fitway kompaniju koja će svim rekreativcima i profesionalnim sportistima omogućiti da na jednostavan način dođu do najkvalitetnih i najboljih proizvoda.

Važnost pravilne ishrane i treninga suštinska je za zdravlje, izgled i sreću čoveka. Zato u svojoj ponudi imamo samo proizvode renomiranih proizvođača koji su prošli sve zdravstvene i sanitarne provere. Uz svaki kupljeni proizvod dobijate račun.

Svi naši proizvodi su originalni, legalno uvezeni i imaju dokumentaciju koja to potvrđuje.

Kada je u pitanju vaše zdravlje, želite samo provereno. Fitway vam to omogućava.

Fitway vam nudi sledeće prednosti:

  • Najraznovrsnija ponuda: Robu čuvamo u velikim, sigurnim i adekvatnim magacinima zbog čega imamo daleko širi asortiman nego obične prodavnice.
  • Maksimalni komfor: Kupovinu obavljate iz svoje kuće bez odlaženja u radnju.
  • Najpovoljniji proizvodi: Kako nema troškova održavanja prodavnice, svoju robu dobijate po najnižim cenama.
  • Pomoć u odabiru pravog proizvoda: Naši filteri i opisi pružaju detaljne informacije o svakom proizvodu, poređenja između različitih proizvoda, izbor najpovoljnijeg proizvoda po odnosu cena/kvalitet.
  • Brz i jednostavan način isporuke: Robu isporučujemo preko kurirskih službi ili na OMV pumpu po vašem izboru gde je možete podići 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Dostava za sve porudžbine preko 5000 dinara je besplatna.

Nagrađujemo lojalnost

Dobri proizvodi treba da budu pristupačni. Svi zaslužuju najbolje za sebe i svoje telo. Naša misija je: zadovoljna zajednica vežbača. 

Zato smo izgradili sistem članstva u kome svaka sledeća kupovina donosi velike popuste i omogućava vam da dobijate svoje omiljene proizvode po još nižim cenama.

Mi nagrađujemo vašu vernost da biste vi mogli da nagradite svoje telo najboljim proizvodima.


Na samo jedan klik ste od vrhunskih rezultata

Ukoliko želite da svom telu obezbedite najkvalitetnije suplemente i najpouzdaniju opremu za trening, dovoljan je samo jedan klik. Za sve ostalo pobrinuće se vaš Fitway.

Očekujemo vas.