Rok upotrebe 06/18
1.690,00 RSD 2.480,00 RSD
Ex Tax: 1.690,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Sagorevači masti
Raspoloživost: Na lageru

PFX, Scitec Nutrition

PFX je kompleksni stimulativni kompleks koji se primenjuje radi kontrolisanja telesne težine i mišićne mase. Navedeni kompleks čini 11 sastojaka, uključujući Sinefrin za Citrus Aurancijum, Hidroksicitričnu Kiselinu (HCA) dobijen od Garcinije Kambodžije i Epigalokatehin galat (EGCG) iz zelenog čaja, te zahvaljujući datim sastojcima, može doprineti kontroli telesne težine, telesnih masnoća i osećaja gladi.

PFX sadrži hrom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutijenata i održanju optimalnog nivoa glukoze u krvi. Takođe, u sastavu PFX-a nalazi se i jod, koji utiče na normalnoj produkciji tiroidnih hormona i tiroidne funkcije.

Istovremeno, prisutan je i „MultiCarn“ Karnitinski matriks obogaćen holinom koji doprinosi normalnom metabolizmu lipida i održanju zdrave funkcije jetre.

  • brže sagorevanje masti
  • kontroliše apetiti
  • podiže energiju


Upotreba: Uzimati 1 kapsulu dva puta dnevno, najbolje ujutru na prazan stomak i poslepodne. Posle 3 meseca korišćenja praviti pauzu u trajanju od najmanje 4 nedelje. Izbegavati druge izvore kofeina i stimulanasa dok se koristi ovaj proizvod.

Kategorije za akcije
Kategorije Sagorevači masti
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati