Moguće opcije

3.150,00 RSD 3.500,00 RSD
Ex Tax: 3.150,00 RSD

Količina

Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

Prostar 100% Whey, Ultimate Nutrition

Proteini su verovatno najvažniji dodatak za sve sportiste, ali su posebno značajni  onima koji su uključeni u dugotrajne, intenzivne treninge izdržljivosti. Oni su gorivo za izgradnju, masu i definiciju mišića. Zapravo, proteini su od suštinskog značaja za rast i razvoj.

Način na koji telo koristi proteine za vreme i posle vežbanja značajno se razlikuje od načina na koji koriste ugljene hidrate ili masti za energiju. U časovima nakon vežbanja, telo počinje da gradi tzv. strukturne proteine iz aminokiselina, za popravku i rast mišića i remodelira tkiva neophodna za visoke performanse. Ovo je jedan od razloga zbog koga  je sportistima potrebno da posebno obrate pažnju na ishranu, radi brzog i potpunog oporavka i učine ga sastavnim delom režima treninga.

Da bi zadovoljio potrebe sportista, Ultimate Nutrition je dizajnirao 100% Prostar Protein Surutke kako bi uključio sve esencijalne i neisencijalne amino kiseline za izgradnju mišića nakon intenzivnog kratkotrajnog ili dugotrajnog vežbanja. To je prilagođena mešavina svih hranljivih sastojaka, uključujući faktore poboljšanja imunskog sistema, dobijenih od proteina surutke specijalizovanim procesom izdvajanja. Budući da vežbanje može da šteti imunskom sistemu, 100% Prostar Protein Surutke je nutritivni dodatak izbora za sve one sa aktivnim životnim stilom. Međutim, 100% Prostar Protein Surutke  nije namenjen samo sportistima. On podržava održavanje mišićne mase, povećanje i definiciju  i kod pojedinaca koji su samo "vikend ratnici." Ultimate Nutrition 100% Prostar Protein Surutke zaista predstavlja ishranu za šampione!Upotreba: 1 mericu rastvoriti u čaši tečnosti i konzumirati 1-4 puta dnevno, jednu porciju uzeti odmah nakon treninga.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati