4.600,00 RSD 5.290,00 RSD
Ex Tax: 4.600,00 RSD

Količina

Proizvođač: Ultimate Nutrition
Tip: Sagorevači masti
Raspoloživost: Na lageru

Red Zone, Ultimate Nutrition

PowerGrape® je ekstrakt grožđa koji sadrži flavanole, naročito procijanidine. Pokazano je da smanjuje oksidativni stres kod profesionalnih sportista tokom takmičenja i povećava antioksidativni kapacitet plazme.

Red Zone™ kompleks za odlaganje zamora kombinuje dejstva CoQ10 i beta-alanina za produžavanje treninga. Energija je valuta koju telo koristi za obavljanje svih metaboličkih procesa i optimalno funkcionisanje. Energija je naročito potrebna tokom vežbanja i treninga izdržljivosti, kada sportistima nije dovoljna samo trenutna energija, već  i povećana količina kiseonika, za održavanje rigoroznog režima treninga.

Koenzim Q10 je iskra koja proizvodi energiju u telu. Koenzim Q10 je esencijalno jedinjenje neophodno za transport i razgradnju masti u energiju. Budući da CoQ10 proizvodi energiju u kombinaciji sa respiracijom, dodatak CoQ ishrani osigurava da mišići i druga kritična tkiva i organi dobijaju dovoljno kiseonika putem krvi.

Beta-alanin povećava prag laktata, poboljšava sposobnost održavanja maksimalne izlazne snage tokom intenzivnog vežbeanja i  smanjuje neuromuskularni zamor.

Red Zone ™ sadrži i zaštićeni Calorie Burning Complex. Ovaj kompleks je dizajniran da antioksidantima pomogne organizmu, dok sagoreva kalorije termogenezom.

Vežbajte jače, duže i sagorevajte masti sa Ultimate Nutrition® Red Zone ™.Upotreba: 3 tablete (jedna preporučena doza), dva puta dnevno.

Kategorije za akcije
Kategorije Sagorevači masti
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati