Moguće opcije

1.880,00 RSD
Ex Tax: 1.880,00 RSD

Količina

Tip: Glutamin
Raspoloživost: Na lageru

100% L-GlutamineScitec Nutrition

L-Glutamin dodatak predstavlja formulu napravljenu od 100% čistog L-glutamina. Ovo je najzastupljenija aminokiselina u ljudskom organizmu, a njen značaj kod sportista ogleda se u održanju mišićne mase bez masnoća i ostvarivanju regenerativnog uticaja na tek oštećene ćelije.

Oko 60% rezervi slobodnih aminokisleina u našim mišićima čine glutamini koji se ne mogu samostalno sintetisati u organizmu, zbog čega se moraju unositi konzumiranjem proteinski obogaćenih namirnica. Ipak, suplementi na bazi L-Glutamina unošeni  tokom ili posle fizičkih aktivnosti visokog intenziteta mogu pospešiti bržu obnovu zaliha aminokiselina u krvotoku, što će ostvariti odličan efekat na razvoj mišića i ubrzavanje oporavka oslabljenih mišića.

L-Glutamin mogu svi konzumirati: od osoba koje treniraju, do profeisonalnih sportista, kao i lica koja se pridržavaju određenih dijetalnih režima ishrane bez unošenja šećera. I pored sveg navedenog, glutamin i dalje ostvaruje presudan uticaj na očuvanje ukupne mišićne mase. još uvek pomaže očuvanju sveukupne mišićne mase.

Takođe, onima koji ameravaju da se ozbiljnije pozabave stanjem svog tela, 100%-ni glutamin može obezbediti povećanje mišićne izdržljivosti, definiciju i oporavak nakon vežbanja.

  • brži oporavak i regeneracija organizma
  • prirodni podsticaj anabolizma (izgradnja mišićne mase)
  • sprečavanje katabolizma (razgradnje mišića)
  • snažniji imunitet

 Upotreba: promešati 1 kašičicu (5g) glutamina u jednoj čaši vode ili soka. Uzimati nakon treninga i/ili pre obroka

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati