1.690,00 RSD 1.990,00 RSD
Ex Tax: 1.690,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Energija
Raspoloživost: Na lageru

DAA PRO, Scitec Nutrition

Asparaginska kiselina ima veoma bitnu ulogu u reprodukciji jer u hipofizi i testisima reguliše sintezu luteinizirajudeg hormona (LH). To je neesencijalna aminokiselina koja deluje protiv umora tako što smanjuje nivo amonijaka koji se sintetiše u organizmu nakon treninga.

Zbog toga je proizvođač „Scitec Nutrition” osmislio preparat „DAA pro”, bogat D-asparaginskom kiselinom, dimetil-gliconom, cinkom i vitaminom B5. Udeo svakog od ovih sastojaka pažljivo je osmišljen da pospeši efekat vežbanja i uspostavi ravnotežu u metabolizmu.

Asparaginska kiselina: pospešuje detoksikaciju organizma i štiti jetru, učestvuje u sintezi molekula DNK i RNK. Kod osoba koje gladuju, koristi se kao prethodnik sinteze glutamina i alanina.

Dimetil-glicin (DMG) povećava količinu kiseonika u ćelima,a, poboljšava fizičku izdržljivost i smanjuje umor.

Cink utiče na pravilan rast i razvoj, funkcije polnih organa i reprodukciju, omogućava prilagođavanje vida na tamu, čulo mirisa i ukusa, reguliše nivo insulina u krvi, pospešuje imuni sistem i štiti telo od negativnih uticaja spoljašnje sredine. 

Vitamin B5 (pantotenska kiselina) poboljšava metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti i sintezu i metabolizam steroidnih hormona.

Popularan među bodibilderima i sportistima koji žele da koriste dozvoljenje dodatke ishrani kako bi poboljšali svoje sportske performanse.

 

Upotreba: Uz obrok konzumirati 2 kapsule ujutro i 2 kapsule uveče.

NapomenaPreporučuje se jednomesečna primena, pa mesec dana pauze.

Kategorije za akcije
Kategorije Energija
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati