Moguće opcije

5.530,00 RSD
Ex Tax: 5.530,00 RSD

Količina

Proizvođač: Universal Nutrition
Tip: Pre-workout
Raspoloživost: Na lageru

Shock Therapy, Universal Nutrition

„Shock therapy” je preparat koji će, zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima i jedinstvenoj i inovativnoj formuli, pospešiti rezultate svakog treninga i omogućiti bolju definiciju mišića.

U svom sastavu sadrži arginin, citrulin malat i karnozin (tzv. „NO Super Pump Complex”), koji utiču na oslobađanje azot-monoksida (NO). On je odgovoran za protok krvi kroz telo, i bolje snabdevanje kiseonikom. To je posebno bitno sportistima, kojima je tokom treninga potrebno dodatno snabdevanje mišićnih ćelija hranljivim sastojcima. Bolja snabdevenost mišićnih ćelija energijom omogućava bolju mišićnu „pumpu”, a to je cilj svakog treninga.

Osim toga, „Shock therapy” sadrži komplekse za zadržavanje vode i povećanje volumena mišića (mešavina kreatin glukonata, kreatin AKG-a i kreatin orotata), kompleks za izražajnije oslobađanje energije i bolju usredsređenost tokom treninga (tzv. „Energy& Nootropic Complex” u čiji sastav ulaze metilksantini i evodiamin), kompleks antioksidanata za borbu protiv štetnih slobodnih radikala (ekstrakt zelenog čaja, R-ALA, NAC i ekstrakt semena grožđa), i kompleks za bolju apsorpciju nutrijenata (tzv. „Electolyte & pH Delivery Complex”).

  • pospešuje mišićnu pumpu
  • umanjuje sintezu mlečne kiseline
  • nadoknađuje elektrolite izgubljene tokom zahtevnih treninga
  • povećava izdržljivost i energijuUpotreba: sipati sadržinu jednog dozera u 250-400ml hladne tečnosti. Uzeti jednu porciju 30 min pre vežbi.

Kategorije za akcije
Kategorije Pre-workout
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Prah
Pakovanje
Pakovanje 500-999g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati