1.890,00 RSD
Ex Tax: 1.890,00 RSD

Količina

Proizvođač: BioTech USA
Tip: Sagorevači masti
Raspoloživost: Na lageru

Super Fat Burner, BioTech USA


Super fat burner sadrže bonus sastojke koji utiču na balansiranje fizičkih performansi. Ovo je dijetetski suplement  sa holinskim kompleksom, čiji elementi mogu biti presudni za gubljenje telesne težine, menjajući i oblikujući biološke procese.

Holin predstavlja deo vitamina B kompleksa, a prisutan je i lecitin, koji transportuje masti od jetre do ćelija. Ovaj element se u organizmu sintetiše u minimalnim količinama. Holin dalje ostvaruje uticaj na funkcije jetre u cilju pospešivanja metabolizma masnoća, zbog čega se isti smatra bitnom komponentom u gubljenju težine. 

Biotech USA pridodao je i cink ovoj formuli. U pitanju je esencijalni nutrijent odgovoran za dobro zdravlje. Cink je mineral koji se gubi u perspiraciji, zbog čega sportisti ponekad pate od deficita ovog elementa. Ovaj mineral reguliše rad hormona poput testosterona, optimizuje telo i povećava mišićnu masu. Igra bitnu ulogu u metaboličkoj aktivnosti enzima, diviziji ćelija i sintezi DNK i proteina.

Cink takođe utiče na modulaciju produkcije testosterona, koji predstavljaju anaboličke steroide uključene u retenciju proteina i povećanje mišićne mase. Takođe, u sastavu Super fat burner-a može se uočiti hrom, mineral neophodan za optimizaciju metabolizma insulina, sagorevanje masti, ali ne i mišićnih tkiva. Hrom takođe koriste profesionalne atlete u cilju održanja mišićne mase dok su na redukcionom režimu težine.

  • Ubrzava metabolizam masti
  • Održava stabilnim nivo glukoze u krvi
  • Smanjuje apetitUpotreba:  danima sa treningom uzimati 1-2 tablete ujutru i 2 tablete pre treninga, a danima bez treninga uzimati 1-2 tablete ujutru i 2 tablete pre spavanja.

Kategorije za akcije
Kategorije Sagorevači masti
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Tablete

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati