Moguće opcije

4.560,00 RSD 5.700,00 RSD
Ex Tax: 4.560,00 RSD

Količina

Proizvođač: Ultimate Nutrition
Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

Syntha Gold, Ultimate Nutrition

Preparat Syntha Gold Ultimate Nutrition je visokokvalitetni proteinski prah napravljen sa četiri različita tipa proteina surutke. Kombinacija brzih i sporo digestirajućih proteina pomaže vam da dobijete energiju koja vam je potrebna tokom čitavog treninga. Pripremite šejk pre nego što započnete trening za dodatnu energiju na početku, a zatim još jedan kada završite kako biste obezbedili proteine potrebne za brzi oporavak.

Specijalizovana mešavina uključuje proteine surutke, micelarni kazein, proteine mleka i proteine jaja.

Ultimate Nutrition Syntha Gold sadrži 20 grama proteina i 10 grama ugljenih hidrata po porciji. Kombinacija proteina i ugljenih hidrata je specijalno dizajnirana da obezbedi gorivo koje je potrebno čak za najteže treninge, bez obzira da li ste „vikend ratnik“ ili tvrdokorni bodibilder. Najbolje od svega je da je sadržaj masti Syntha Gold veoma nizak, tako da se možete usredsrediti na građenje čistih mišića, a ne na trošenje nepotrebnih masti.

Syntha Gold zadovoljava sve nutritivne potrebe pojedinca, pri čemu je jednostavan za upotrebu i fantastičnog je ukusa.Upotreba: 1 porciju (34g) razmutiti u 250 ml vode ili obranog mleka i konumirati pre i nakon treninga. 

Broj porcija u pakovanju
Broj porcija u pakovanju 67
Cena po gramu proteina
Cena po gramu proteina 3.40
Kategorije za akcije
Kategorije Proteini
Količina proteina po porciji
Količina proteina po porciji 20
Pakovanje
Pakovanje 1kg-2.99kg

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati