890,00 RSD
Ex Tax: 890,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Energija
Raspoloživost: Na lageru

Taurine, Scitec Nutrition

Taurin je aminokiselina u slobodnoj formi koja ima ulogu u velikom broju različitih metaboličkih procesa. Taurin je neurotransmiter, neuromodulator i indikator apsorpcije glukoze. Takođe, predstavlja komponentu žučne kiseline koja ima funkciju u apsorpciji masti i liposolubilnih vitamina. Navedena aminokiselina takođe pomaže u regulaciji pumpanja srca, održanju membrane ćelijske stabilnosti, i sprečava prekomernu aktivnost moždanih ćelija. Taurin se može naći u mesu, mleku i jajima, ali ne i u proteinima povrća.

Taurin slično kreatinu vezuje vodu u mišićne ćelije, što povećava njihovu zapreminu i snagu. Za one koji žele povećati mišićnu masu i snagu je to super vest jer povećana hidratacija u mišićima povećava sintezu proteina, a ono što najpre osetite je fantasičan osećaj „napumpanosti“.

  • prirodni imitator insulinskog efekta
  • poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina
  • ćelijski volumizer
  • sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak
  • učestvuje u metabolizmu masti, kontroliše nivo holesterola
  • podržava zdravlje kardiovaskularnog i imunološkog sistemaUpotreba: uzeti po jednu kapsulu pre i posle treninga, na prazan stomak, i jednu između dva obroka. Danima kada ne trenirate, uzmite tri puta po jednu kapsulu između obroka.

Kategorije za akcije
Kategorije Energija
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati