4.390,00 RSD 5.490,00 RSD
Ex Tax: 4.390,00 RSD

Količina

Proizvođač: Ultimate Nutrition
Tip: Stimulatori hormona
Raspoloživost: Na lageru

Testostro Grow HP 2, Ultimate Nutrition

TestostroGrow 2 HP je raznovrsna anabolička kombinacija supstanci koje se otpuštaju u dužem vremenskom periodu, a koja sadrži  najefikasnije raspoložive stimulatore testosterona. Precizno je formulisana da potencira dejstvo testosterona, kako bi se obezbedilo stabilno stanje neprekidno povećanog nivoa testosterona za uspešnije anaboličke rezultate.

Testosteron je mnogo više od polnog hormona. Testosteron poboljšava unošenje kiseonika u celom telu, pomaže u održavanju zdravog nivoa šećera u krvi, podržava nivo zdravog holesterola i održava imunološki nadzor. Mitohondrije koriste testosteron za Krebov ciklus i stvaranje energije. Testosteronski receptori postoje u ćelijama širom tela, a naročito su zastupljeni u mozgu i srcu. Sinteza proteina za održavanje mišićne mase i formiranje kostiju zahteva testosteron. Testosteron smanjuje telesne masti i poboljšava mišićnu masu. On poboljšava i aerobni metabolizam. Ovo ima za rezultat poboljšanje tonusa mišića, sagorevanje masti i poboljšanje energetskog metabolizma. Pretpostavlja se, takođe, da testoteron indirektno utiče i na raspoloženje. Studije su jasno pokazale da povećani nivoi testosterona imaju blagotvorno dejstvo na ukupno zdravlje, težinu, seksualno zdravlje i energiju kod muškaraca. Svi sastojci suplementa TestostroGROW 2 HP imaju isti cilj: da potenciraju dejstvo testosterona. Svaki sastojak sledi drugačiji put da bi se postigao ovaj rezultat.

Sastav preparata TestosteroGrow 2 HP 

Hrizin. Bioflavonoid hrizin pokazao je aktivnost  prirodnog inhibitora aromataze. Studije pokazuju da je hrizin izuzetno snažan inhibitor aromataze. Hrizin je, takođe, snažan antioksidant, koji u telu ispoljava vitaminske efekte. Hrizin povoljno deluje na seksualno zdravlje, povećavajući slobodni testosteron, a smanjujući višak estrogena.

Tribulus Terrestis. Tribulus terrestris  je biljka koja raste u mnogim tropskim i umerenim područjima sveta. Steroidni saponini, posebno dominantni saponinski protodioscin, odgovorni  su za farmakološke aktivnosti tribulusa. Tribulus terrestris povećava nivo testosterona stimulišući povećanje nivoa luteinizirajućeg hormona (LH). Kada se nivo LH povećava, prirodna proizvodnja testosterona takođe se povećava.

Ekstrakti bundeve i testeraste palme (Cucurbita Pepo i Saw Palmetto) Ekstrakti bundeve (Cucurbita Pepo) i testeraste palme  (Saw Palmetto) još jedan su resurs za sprečavanje „deaktivacije“ testosterona. Aktivni princip semena bundeve inhibira konverziju testosterona u dihidrotestosteron. Kao prirodni izvor cinka, takođe pomaže optimizaciju sinteze testosterona. Bobice testeraste palme  sadrže isparljivo esencijalno ulje, koje je bogato fitosterolima.  Ovi sastojci ne kontrolišu samo konverziju testosterona u DHT (DHT se formira kada muški hormonski testosteron stupi u interakciju sa enzimom 5-alfa reduktazom), već takođe i blokira njegovo vezivanje za ćelije prostate. Testerasta palma takođe ima anti-estrogenske i anti-androgenske efekte.

Ekstrakt korena koprive. Kada se testosteron vezuje za SHBG (globulin za vezivanje polnih hormona), gubi svoju biološku aktivnost i postaje poznat kao "vezani testosteron", za razliku od poželjnog "slobodnog testosterona". Ekstrakt korena koprive pruža jedinstven mehanizam za povećanje nivoa slobodnog testosterona. Konstituenti korena koprive vezuju se za SHBG umesto testosterona, čime se smanjuje vezivanje slobodnog testosterona za SHBG-a. Kopriva takođe inhibira vezivanje DHT na vezivna mesta na membrani prostate i inhibira enzime kao što je 5 alfa reduktaza, koji izazivaju konverziju testosterona u DHT. Kombinacija korena koprive sa ovsem (Avena Sativa) takođe dovodi do povećanja aerobne snage i snage mišića.

Ovas (Avena Sativa). Ekstrakt ovsa se tradicionalno koristi za povećanje snage uma, duha i tela. Takođe, utvrđeno je da oslobađa testosteron koji je zarobljen u obliku drugih jedinjenja u vašem telu. Poznato je da ekstrakt ovsa poboljšava i podiže raspoloženje i tradicionalno se koristi kao lek za pomoć pri oporavku od iscrpljenosti i lošeg raspoloženja. Deluje dobro kao dodatak tribulusu, poboljšavajući osećaj blagostanja i vraćajući energiju.

Indol-3-karbinol (I3C). Istraživači su zapazili da se metabolizam estrogena odvija putem jednog od dva metabolička puta: "štetnog" metaboličkog puta, 16 alfa-hidroksilacije ili "korisnog" metaboličkog puta, 2-hidroksilacije. Indol-3-karbinol (I3C) može pomeriti proizvodnju metabolita estrogena daleko od opasnih 16-hidroksi jedinjenja prema korisnim 2-hidroksi metabolitima. Indol-3-karbinol pretvara se pomoću stomačne kiseline u diindolimetan (DIM) i indol (3,2, b) karbazola (ICZ). DIM proizvodi više 'dobrih' metabolita estrogena, koji se takmiče sa testosteronom za vezivanje sa proteinima, pomažući da se održi veći nivo slobodnog testosterona. Dobri metaboliti estrogena, zajedno sa povećanim slobodnim testosteronom koji promoviše DIM, povećavaju mobilizaciju masti i metaboličko sagorevanje masti.

Daidzein i Alfa Lipoinska Kiselina. Još jedan razlog zbog koga produkcija testosterona može da opadne je oksidativno oštećenje tkiva koja sintetišu testosteron. Antioksidanti podržavaju proizvodnju testosterona. Na ovaj način daidzein i alfa lipoinska kiselina ispoljavaju svoj puni efekat. Daidzein je izoflavon. Ovo jedinjenje, pronađeno samo u biljkama, ima antioksidantnu aktivnost. Alfa lipoinska kiselina takođe deluje kao antioksidant, popravljajući širok spektar oštećenja nastalih dejstvom slobodnih radikala na ćelijskom nivou, čuvajući ćelije zdravim i pomažući u apsorpciji hranljivih sastojaka. Alfa lipoinska kiselina pomaže u konverziji ugljenih hidrata u energiju, poboljšava metabolizam i normalizuje šećer u krvi.

Crveni Glog. Crveni glog bogat je flavonoidima. Ima sposobnost širenja koronarnih krvnih sudova (krvni sudovi koji snabdevaju srce krvlju, kiseonikom i hranjivim materijama) i ojačava sposobnost pumpanja srca. Neki od flavonoida povećavaju silu kontrakcije srca inhibiranjem enzima cAMP fosfodiesteraze (enzim koji je odgovoran za razgradnju cikličnog adenozin monofosfata). Ciklični AMP je intracelularni sekundarni glasnik luteinizirajućeg hormona (LH).Upotreba: 1-2 tablete, 3 puta dnevno. Uzimati 21 dan, pa napraviti 21 dan pauze.
Kategorije za akcije
Kategorije Stimulatori hormona
Vrsta proizvoda
Vrsta Proizvoda Tablete

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati