Filtriraj

 • Kategorije
  0
  3
  0
  0
  0
  1
  0
  2
  1
  0
  2
  0
  2
  2
  0
  0
  0
 • Vrsta Proizvoda
  0
  0
  0
 • Ukus
  0
  0
 • Price
  RSD - RSD
Animal Flex, 44 paketiča
Animal Flex, Universal Nutrition„Animal Flex” je dodatak ishrani namenjen jačanju skeleta i zaštiti..
Calcium Zinc Magnesium, 100 tableta
Opis Universal Calcium Zinc Magnesium, 100 tableta U stanju iscrpljenosti koja se javlja tokom j..
Creatine Monohydrate 100%, 1000 g
3.980,00 RSD 2.780,00 RSD
Creatine Monohydrate 100%, Universal NutritionJedan pored naijspitivanijih i dokazanih dostup..
Daily Formula, 100 tableta
Daily Formula, Universal NutritionsMultivitaminske tablete „ Daily Formula” formulisane su tak..
GH MAX, 180 tableta
3.880,00 RSD
Opis Universal GH MAX, 180 tabletaGH Max od Universal je jedan od najdelotvornijih prirodnih GH fak..
Glutamine Universal, 300 g
Glutamine, Universal NutritionGlutamin Prah Universal Nutrition – Ubrzava sintezu proteina za mišić..
Jointment Sport, 120 kapsula
Jointment Sport, Universal NutritionKao sportista, uvek želite da budete prvi.  Zbog toga, kor..
Shock Therapy, 840 g
5.530,00 RSD
Shock Therapy, Universal Nutrition„Shock therapy” je preparat koji će, zahvaljujući pažljivo odabra..
Storm, 759 g
5.990,00 RSD 4.990,00 RSD
Storm, Universal NutritionUniverzalov preparat „Storm” sadrži najmoćniji oblik kreatina – magneziju..
Tribulus PRO, 100 kapsula
Tribulus PRO, Universal NutritionIstočni Evropljani znali su ponešto o „nedozvoljenim“ suplementima..
Rok upotrebe 09/2018
3.980,00 RSD 2.780,00 RSD
Rok upotrebe 11/2018
5.990,00 RSD 4.990,00 RSD
Stranica 1 do 10 od 10 (1 stranica)

Universal Nutrition je jedna od prvih američkih kompanija za proizvodnju prehrambenih proizvoda za sportsku industriju, osnovana je 1977. godine. Danas je Universal Nutrition uspešna međunarodna kompanija sa preko 3.000 zaposlenih širom sveta koja ima svoje naučno-istraživačke centre.

Universal Nutrition – karakteristike i prednosti sportskih suplemenata

Duga istorija razvoja omogućila je kompaniji da od proizvodnje aktuelnih medicinskih mlečnih smeša stignu do svetskog liderstva u proizvodnji kvalitetne sportske ishrane i multifunkcionalnih preparata serije Animal – dostojna alternativa supstancama za stimulaciju fizičkog razvoja zabranjenim u sportu.

Sportisti - bodibilderi, obarači ruku, dizači tegova - često se oslanjaju na doping i druge zabranjene supstance radi poboljšanja rezultata. Sportski suplementi Animal od kompanije  Universal Nutrition su postali dostojna i sigurna alternativa ilegalnim steroidima. Kompanija je uvek fokusirana na dugoročne perspektive – svaki proizvod mora da izdrži test vremena. Mnogi proizvodi Universal Nutrition marke 150+, poput Animal Pak, Natural Sterol Complex i Milk & Egg Protein su popularni decenijama. Odličan kvalitet proizvoda, pouzdanost i inovacije, prema rečima kompanije Universal su osnova njihove delatnosti, što omogućava razvijanje odnosa sa klijentima i na teritoriji Sjedinjenih Država, i u zemljama Evrope. Od 1980. godine Universal Nutrition je brzo počela da raste i uskoro je postala jedna od najvećih kompanija u Sjedinjenim Državama. Universal Nutrition predstavlja uvek visok nivo usluga, inovacije, efikasnost i pouzdanost. Gibalna sila kompanije Universal Nutrition je visok kvalitet.

Treba napomenuti da se Universal Nutrition trudi da proizvodi proizvode koji će imati dobre perspektive za budućnost i izdržati test vremena. Na primer, proizvodi kao što su Animal Pak i Milk & Egg Protein proizvode se od 80-ih i još uvek su najpopularniji dodaci ishrani od Universal Nutrition-a. Danas Universal Nutrition proizvodi više od 150 različitih proizvoda za sportiste. Kompanija se neće zaustaviti na tome – svaki dan, kvalifikovani lekari i treneri koji rade sa Universal Nutrition traže nove, inovativne proizvode koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, kakvi god da su oni! Ako su pouzdani kućni aparati, onda su sigurno iz Japana. Ako su kvalitetni dodaci ishrani, onda su sigurno od Universal Nutrition-a, jer su povratne informacije o proizvodima ove kompanije izuzetno pozitivne. Sportski suplementi ove kompanije odavno se znaju. Zbog toga nije iznenađujuće što hiljade sportista širom sveta veruju proizvodima ove kompanije.

Asortiman Universal Nutrition

Korporacija Universal Nutrition osnovana je krajem 70-ih godina XX veka. U početku, asortiman proizvoda proizvedenih pod njegovim brendom nije bio raznolik. U to doba, mnogi preprati su bili zabranjeni. Stoga su kompaniji bile potrebne godine za klinička ispitivanja i sertifikaciju proizvoda. Danas sportski suplementi Universal Nutrition ukjučuju sledeće grupe preparata:

 • protein Universal Nutrition;

 • gejnere;

 • vitamine;

 • aminokiseline;

 • sagorevače masti;

 • kreatin;

 • minerale;

 • prehrambene suplemente za zglobove i ligamente;

 • preparate koji povećavaju testosteron za bodibilding, fitnes i druge sportove.

Rezultati nezavisnog testiranja "Ironrussia" govore za sebe: sada kompanija zauzima drugu poziciju u rejtingu proizvođača sportskih suplemenata. Predstavnici Universal Nutrition su sigurni: prvo mesto nije daleko. Sportski suplementi Universal Nutrition zaista funkcionišu - to je nepobitna činjenica koju su dokazali milioni sportista!

Kupovina sportskih suplemenata Universal Nutrition u Srbiji

Kvalitetne i originalne sportske suplemente brenda Universal Nutrition vi možete kupiti u internet prodavnici FitWay. Tu ćete pronaći vitaminsko-mineralne komplekse, proteine, aminokiseline i sagorevače masti, koji će postati vaši verni saputnici u borbi za lepo telo.

Iskusni konsultanti su uvek spremni odgovoriti na vaša pitanja i učiniti sve kako bi proces izbora i kupovine sportskih suplemenata bio što jednostavniji i udobniji. Sve proizvode možete dobiti u Beogradu putem pogodnog za vas načina ili naručiti dostavu u bilo koju regiju Srbije.

Sportski suplementi Universal Nutrition predstavljaju dugogodišnje iskustvo pomnoženo sa milionima pozitivnih komentara. Izabrite najbolje i budite jaki i zdravi.