Moguće opcije

6.960,00 RSD
Ex Tax: 6.960,00 RSD

Količina

Proizvođač: Scitec Nutrition
Tip: Protein
Raspoloživost: Na lageru

100% Whey Isolate, Scitec Nutrition

100% Whey Isolate predstavlja proteini izvanrednog kvaliteta dobijen iz izolata surutke koji u značajnoj meri može uticati na bolju apsorpciju hidrolizata surutke. Ova formula nikada nije imala niži nivo ugljenih hidrata!

Generalno posmatrano, „izolati“ proteina surutke proizvode se sa višim procentom proteinskog sadržaja nego što je to slučaj sa koncentratima surutke, što istovremeno ukazuje na to da tzv. izolati poseduju i  niži nivo šećera (uključujući laktozu), kao i manji procenat masnoća! Dijetetski proteini predstavljaju izvor azota i esencijalnih aminokiselina, koji predstavljaju ključne komponente neophodne za rast i održavanje tkiva, te se iz navedenog može izvesti zaključak da 100%-ni izolat surutke doprinosi rastu i održavanju mišićne mase, ujedno štiteći zdravlje kostiju.

Protein surutke iz mleka takođe se označava kao tzv. kompletni protein, i to zahvaljujući činjenici da obezbeđuje sve vrste aminokiselina koje su neophodne organizmu, uključujući i devet aminokiselina koje telo nije sposobno samostalno da sintetiše, zbog čega se navedene aminokiseline unositi u vidu suplemenata ishrani (Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Feninalanin, Treonin, Triptofan, Valin).

100%-ni izolati surutke obogaćeni ekstra L-Glutaminom predstavljaju najzastupljenije slobodne aminokiseline u ljudskoj krvi.  

Navedeni proizvod predstavlja odlično sredstvo za one koji teže redukovanju telesnih masnoća uz paralelno povećanje telesne mase. Takođe, izolat proteina surutke u značajnoj meri može pomoći pravilnom rastu i održanju kostiju. 

  • 0,6 g karbohidrata – isti sjajni ukus
  • bez laktoze, sa minimum masti i šećera
  • nizak sadržaj masnoća
  • odlično sredstvo za ubrzani oporavak
  • pomoć u održanju mase tela
  • idealan za oporavak posle treninga
  • odličan izvor aminokiselinaUpotreba: Sadržaj jedne dozirne merice pomešati sa 2-3 dl vode ili obranog mleka i konzumirati nakon treninga, a dodatno u toku dana u zavisnosti od potrebe (ukupnog dnevnog unosa proteina), još 1-2 puta, najbolje ujutru ili između obroka.

Broj porcija u pakovanju
Broj porcija u pakovanju 80
Cena po gramu proteina
Cena po gramu proteina 4.35
Kategorije za akcije
Kategorije Proteini
Količina proteina po porciji
Količina proteina po porciji 20
Pakovanje
Pakovanje 1kg-2.99kg

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Može Vas zanimati